RIM predstavio novi BlackBerry Bold

Bez autora
May 04 2011

Novi BlackBerry Bold je najtanji i najsnažniji smartphone koji je RIM ikada napravio. Kanadska kompanija Research In Motion (RIM), poznata po proizvodnji najpopularnijih poslovnih telefona u svetu, predstavila je BlackBerry Bold, novu verziju ovog modela sa povećanim mogućnostima i manjom težinom.Ovaj pametni telefon, namenjen korporativnom tržištu, opremljen je procesorom od 1,2 gigaherca i ekranom od 2,8 inča, a pored ekrana osetljivog na dodir, ima i QWERTY tastaturu.

RIM predstavio novi BlackBerry BoldNovi BlackBerry Bold je najtanji i najsnažniji smartphone koji je RIM ikada napravio.

Kanadska kompanija Research In Motion (RIM), poznata po proizvodnji najpopularnijih poslovnih telefona u svetu, predstavila je BlackBerry Bold, novu verziju ovog modela sa povećanim mogućnostima i manjom težinom.

Ovaj pametni telefon, namenjen korporativnom tržištu, opremljen je procesorom od 1,2 gigaherca i ekranom od 2,8 inča, a pored ekrana osetljivog na dodir, ima i QWERTY tastaturu.

Kako je RIM objavio, novi telefon je najtanji i najsnažniji smartphone koji je kompanija do sada proizvela, prenele su agencije.

Kompanija takođe ističe da novi telefon može da uspostavlja vezu sa iPhonom, iPadom kao i sa uređajima koji rade na Androidu, posredstvom zaštićenog servera BlackBerry Enterprise.

Analitičari ističu da je kompanija RIM duže vreme dominirala na tržištu korporativnih smartfona, zahvaljujući visokoj zaštiti podataka i dobrom kvalitetu veze, ali da u poslednje vreme počinje da gubi tržište zbog sve veće popularnosti konkurentskih modela kompanije Apple i uređaja zasnovanih na Androidu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik